Acasă Sport Cupa Europeană de Kickboxing de la Sarajevo: Medalii pentru Sportivii din Timișoara

Cupa Europeană de Kickboxing de la Sarajevo: Medalii pentru Sportivii din Timișoara

106
0

 

 

Între 11 și 14 aprilie, Sarajevo a găzduit o competiție impresionantă – Cupa Europeană de Kickboxing WAKO Europe. Timp de 4 zile, publicul a fost captivat de suspansul, emoția și adrenalină din ringuri, iar sportivii au demonstrat pasiune și determinare în lupta pentru victorie.

Printre cei care au strălucit în această competiție se numără Alex, care s-a clasat pe locul 3 și a fost medaliat cu bronzul european. Alături de el, Eduard a obținut, de asemenea, locul 3 și a fost recompensat cu o medalie de bronz. Dean a impresionat și el, ocupând locul 2 și fiind medaliat cu argintul european. Dar cel mai mare triumf a fost al lui Raul, cunoscut sub numele de VanDame, care a cucerit locul 1 și a fost decorat cu aurul european, demonstrând un nivel impresionant de abilitate și determinare.

Deși nu a ajuns pe podium, Bogdan a luptat împotriva a 11 sportivi în cea mai grea categorie și a oferit un spectacol memorabil în ring, ajungând până în sferturile de finală.

Aceste realizări nu ar fi fost posibile fără eforturile susținute și sprijinul din partea antrenorilor, școlilor de box și kickboxing, precum și a altor entități implicate. În spatele fiecărei victorii stă o echipă puternică și dedicată.

Felicitări tuturor sportivilor pentru performanțele lor impresionante și pentru reprezentarea excelentă a Timișoarei în această competiție de nivel european!

#Artoil #Grosvenor #cerbofuntel

Articolul precedentDPS Timiș recrutează: Oportunitate pentru specialiști în domeniul financiar-contabil
Articolul următorTimișoara își scoate campionii în stradă. Aparate de fitness în valoare de zeci de mii de euro au ajuns în stradă la Timișoara. Ignoranța pentru sportul local continuă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.