Acasă Social Politehnica Timișoara, Performanță Remarcabilă la Campionatul Național de Floretă Tineret

Politehnica Timișoara, Performanță Remarcabilă la Campionatul Național de Floretă Tineret

165
0

 

La recentul Campionat Național de Floretă Tineret, Politehnica Timișoara a strălucit, aducând acasă nu mai puțin de trei medalii. Ingrid Miti Bikfalvi și Felix Dogariu au fost eroii echipei, obținând medaliile de bronz la categoria individuală. În plus, echipa feminină de floretă a clubului a urcat pe treapta a treia a podiumului în clasamentul pe echipe.

În cadrul competiției pe echipe, floretistele de la Politehnica Timișoara au demonstrat determinare și abilitate, cucerind medalia de bronz într-o luptă strânsă împotriva echipei CSA Steaua București II. Echipa, formată din Ecaterina Gorobeț, Ingrid Miti Bikfalavi, Diana Suta și Karina Tal, s-a impus cu scorul de 45-40, demonstrând o performanță remarcabilă în drumul lor către podium. Cu toate acestea, în semifinale, au fost învinse de prima echipă a Stelei, cu scorul de 22-45.

Pe frontul masculin, echipa CSU Politehnica Timișoara, reprezentată de Felix Dogariu, Nikitas Gherman și Mihnea Robănescu, a ocupat locul 7 în clasamentul pe echipe, demonstrând o prestație solidă în competiția intensă.

În competiția individuală, atât Ingrid Miti Bikfalvi, cât și Felix Dogariu au adus acasă medaliile de bronz, consolidându-și reputația ca fiind printre cei mai buni floretiști tineri din țară. Cu toate că Dogariu a fost învins în semifinale de către Alexandru Pîrva de la CSA Steaua București, scorul de 9-15, acest lucru nu a diminuat din strălucirea performanței sale.

În concluzie, performanța echipei Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Floretă Tineret a fost una impresionantă, demonstrând calitatea și talentul sportivilor lor, sub îndrumarea antrenorului Livius Buzan. Această performanță solidă confirmă poziția lor de frunte în lumea floretei din România.

Articolul precedentÎntrerupere Temporară a Furnizării Apei în Liebling: Lucrări de Întreținere pentru O Calitate Superioară a Apei Potabile
Articolul următorTimișoara scoate campionii în stradă! Culturistul Florin Teodorescu a ajuns din nou pe patul de spital.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.