Acasă Economic Alfred Simonis: Timișoara are nevoie de un Festival Muzical de Top

Alfred Simonis: Timișoara are nevoie de un Festival Muzical de Top

117
0

 

 

Alfred Simonis, candidat pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș din partea alianței PSD/PNL, a făcut declarații îndrăznețe și pline de viziune cu privire la viitorul cultural al Timișoarei. În cadrul unei declarații recente, Simonis a subliniat necesitatea ca Timișoara să aibă propriul său festival muzical de top, comparabil cu evenimentele de renume din alte județe și chiar din Europa.

“Cum de ce să nu colaborăm?” întreabă Simonis retoric, subliniind importanța unei cooperări eficiente între Consiliul Județean și Primărie pentru a pune bani împreună și a crea un eveniment de referință în domeniul muzical. Propunerea sa vizează concentrarea resurselor și eforturilor în organizarea unui festival muzical de anvergură, care să atragă atenția nu doar la nivel național, ci și internațional.

Printre angajamentele sale se numără curățenia în Agenda Culturală a Consiliului Județean, implementarea unui plan multianual de susținere financiară pentru festivalul muzical, încheierea unui parteneriat transparent cu Primăria Timișoara și implicarea mediului de afaceri în sponsorizarea evenimentului.

Simonis își exprimă încrederea în capacitatea Timișoarei de a găzdui un astfel de festival, subliniind potențialul și entuziasmul localnicilor. Înainte de a ajunge președinte al Consiliului Județean, el solicită actualei conduceri să transfere festivalul CODRU în Timișoara, ca un prim pas în direcția creșterii ofertei culturale și a bucuriei aduse comunității.

Cu deviza “Totul pentru Timiș”, Alfred Simonis propune un viitor cultural vibrant și inovator pentru Timișoara, bazat pe colaborare, transparență și implicare activă.

Articolul precedentGhiroda se Dezvoltă: Autorizație Semnată pentru Centrul de Colectare Deșeuri cu Aport Voluntar
Articolul următorClaudiu Mihălceanu: Continuitate și Progres pentru Giarmata și Cerneteaz

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.