Acasă Evenimente Claudiu Mihălceanu: Continuitate și Progres pentru Giarmata și Cerneteaz

Claudiu Mihălceanu: Continuitate și Progres pentru Giarmata și Cerneteaz

535
0

 

 

Claudiu Mihălceanu, actualul primar al comunei Giarmata, și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat, exprimându-și încrederea în continuarea progresului și dezvoltării comunității locale.

Într-un comunicat oficial, Mihălceanu a subliniat importanța susținerii unei echipe solide și profesioniste, echipa PNL, pentru a asigura finalizarea cu succes a proiectelor începute și pentru a continua modernizarea comunei.

Candidatul afirmă că fără o majoritate în Consiliul Local, dezvoltarea și modernizarea comunei ar putea fi ușor împiedicate, motiv pentru care solicită sprijinul locuitorilor pentru a asigura prezența echipei PNL în consiliu.

Mihălceanu a mulțumit locuitorilor pentru sprijinul acordat în procesul de depunere a candidaturilor și și-a asigurat comunitatea de angajamentul său și al echipei sale față de Giarmata și Cerneteaz.

Sub deviza “Continuăm pentru Giarmata și Cerneteaz”, Claudiu Mihălceanu și echipa sa promit continuarea proiectelor începute și o guvernare responsabilă, cu accent pe progres și bunăstarea localnicilor.

Articolul precedentAlfred Simonis: Timișoara are nevoie de un Festival Muzical de Top
Articolul următorBrian Filimon: Angajamentul pentru Dezvoltare Continuă în Comuna Măureni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.