Acasă Evenimente Alfred Simonis, Candidat pentru Președinția CJ Timiș, Implică Guvernul în Dezvoltarea Sportivă:...

Alfred Simonis, Candidat pentru Președinția CJ Timiș, Implică Guvernul în Dezvoltarea Sportivă: Aprobare pentru Construcția Noului Stadion Dan Păltinișanu

79
0

 

 

 

 

Alfred Simonis, candidatul pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Timiș, a făcut un pas semnificativ către promovarea sportului și infrastructurii în regiunea Timișoara, aducând guvernul în discuție și obținând aprobarea pentru construcția noului stadion Dan Păltinișanu.

Cu o viziune orientată spre dezvoltare și progres, Alfred Simonis și echipa sa au lucrat îndelung pentru a implica autoritățile centrale în proiectele de importanță majoră pentru comunitatea locală. Astfel, cu sprijinul guvernului, a fost semnată aprobarea pentru construirea noului stadion Dan Păltinișanu, marcând un moment de cotitură în dezvoltarea sportivă a zonei.

Noul stadion Dan Păltinișanu va fi o comoară pentru comunitatea noastră și pentru întreaga regiune. Este rezultatul eforturilor noastre comune și al colaborării strânse cu autoritățile centrale. Aprobarea semnată astăzi deschide calea către o infrastructură modernă și adaptată nevoilor sportive ale secolului XXI”, a declarat Alfred Simonis într-o conferință de presă.

 

.

 

Articolul precedentModernizare la Satchinez: Asfaltare Pe Strada Petuniei și Planuri Ambițioase pentru Întreaga Comunitate
Articolul următorPrimarul Ioan Munteanu din comuna Liebling Transmite Gânduri de Bine cu Ocazia Floriilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.