Acasă Sport Giarmata găzduiește o nouă etapă palpitantă în lumea automobilismului și kartingului

Giarmata găzduiește o nouă etapă palpitantă în lumea automobilismului și kartingului

62
0

 

Primăria comunei Giarmata a anunțat un eveniment captivant pentru pasionații de automobilism și karting în acest weekend. Este vorba despre Etapa a II-a din Campionatul de Automobilism, Drift și Karting Timiș, organizat de Asociația AUTO CLUB RALLY TIMIS sub egida FRAS.

Competiția cuprinde patru secțiuni distincte, adresate diferitelor discipline ale sporturilor cu motor. Două secțiuni sunt dedicate automobilismului, includând circuit viteză urban și drift, în timp ce celelalte două secțiuni sunt dedicate kartingului, cuprinzând eco-karting și motor-karting.

Startul evenimentului este programat pentru ora 10:00, din centrul comunei Giarmata, iar la ora 12:00 va avea loc o nouă etapă la platforma industrială privată din Giarmata. Festivitatea de premiere este programată să aibă loc la Sala de Sport din Giarmata, unde participanții și fanii vor putea să celebreze performanțele remarcabile ale concurenților.

Cu participanți și spectatori din întreaga regiune, acest eveniment promite să ofere o experiență captivantă și plină de adrenalină pentru toți cei implicați. Este o ocazie unică de a admira abilitățile șoferilor și piloților de karting și de a fi martor la întreceri de viteză și agilitate spectaculoase.

Prin organizarea acestui eveniment, Primăria comunei Giarmata demonstrează angajamentul său în promovarea activităților recreative și sportive pentru comunitatea locală și în atragerea unor evenimente de talie națională în zonă. Evenimentul va aduce un val de energie pozitivă și entuziasm în comunitate și va consolida legăturile între locuitorii din Giarmata și pasionații de automobilism și karting din întreaga regiune.

Articolul precedentCristian Moș, vicepreședintele CJ Timiș, clarifică situația într-o conferință de presă îndrăzneață
Articolul următorDarius Nistor aduce medalie de bronz pentru Politehnica Timișoara la Campionatul Național de Natație

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.