Cine ar fi crezut că vânzarea de burgeri ar putea transforma un tânăr antreprenor într-un om de afaceri de succes?
La doar 34 de ani, Răzvan Bratosin a devenit un exemplu de ambiție și viziune, ajungând să conducă un restaurant de lux în Timișoara, după ce acum patru ani încerca să-și găsească locul în piața culinară cu burgeri și paste.
Astăzi, pe lângă noul său restaurant, o investiție de peste 1,5 milioane de euro, Răzvan conduce si un Bentley – un simbol al succesului său într-un oraș unde mulți încă stau la coadă pentru shaorma.
Timișoara a devenit mai ceva ca în Filipine….
Într-un oraș unde shaorma rămâne una dintre cele mai populare alegeri, apariția unui restaurant de lux ridică standardele și oferă o nouă perspectivă asupra industriei culinare din România, asa spera Bratosin.
Si altii mai fac afaceri culinare, dar chiar de Benltley…..
Cine înghite gǎlușca lui Bratosin???