Acasă Economic 25 de ani Ziua Inspecției Muncii – Ileana Mogoșanu șefa de la...

25 de ani Ziua Inspecției Muncii – Ileana Mogoșanu șefa de la ITM Timiș a organizat un eveniment special

508
0

 

La aniversarea a 25 de ani de la înființarea Inspecției Muncii, doresc să subliniez importanța activității acestei instituții, având în vedere că doar respectarea normelor de securitate și sănătate la locul de muncă, precum și munca cu forme legale, pot asigura un mediu de lucru sănătos și pot garanta sănătatea și integritatea fizică a salariaților.

Înființată cu un sfert de secol în urmă, Inspecția Muncii a avut un rol crucial în monitorizarea și asigurarea conformității cu legislația muncii. Instituția s-a angajat constant să creeze și să mențină un mediu de lucru sigur și sănătos pentru toți angajații. Acest lucru este esențial nu doar pentru protejarea lucrătorilor, ci și pentru promovarea unei culturi a muncii responsabile și etice.

În cadrul evenimentului aniversar, subprefectul de Timiș, Raul Ambruș, a fost prezent pentru a celebra această realizare importantă și pentru a transmite un mesaj de susținere și apreciere pentru eforturile continue ale Inspecției Muncii. El a subliniat că respectarea normelor de securitate și sănătate la locul de muncă nu este doar o obligație legală, ci și un angajament moral față de protejarea vieții și sănătății angajaților.

“Este esențial să recunoaștem și să apreciem munca depusă de Inspecția Muncii în acești 25 de ani. Prin eforturile lor neobosite, au contribuit la crearea unui mediu de lucru mai sigur și mai sănătos pentru toți angajații din România. La mulți ani și cât mai multe succese în activitatea pe care o desfășurați!” a declarat subprefectul Raul Ambruș.

Această aniversare marchează nu doar un moment de sărbătoare, ci și un prilej de reflecție asupra progreselor realizate și a provocărilor viitoare. Într-o lume a muncii în continuă schimbare, rolul Inspecției Muncii rămâne la fel de important ca și acum 25 de ani, având în vedere noile forme de muncă și tehnologiile emergente.

În concluzie, Inspecția Muncii își reafirmă angajamentul de a asigura respectarea normelor de securitate și sănătate la locul de muncă, precum și de a combate munca nedeclarată. Activitatea sa este vitală pentru protejarea drepturilor angajaților și pentru promovarea unui mediu de lucru echitabil și sigur. Felicitări pentru cei 25 de ani de activitate și mult succes în continuare!

Articolul precedentPolițiștii locali și asistenții sociali intervin pentru a ajuta persoanele fără adăpost din Timișoara
Articolul următorCSC Ghiroda și Giarmata Vii Anunță Primul Transfer

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.