Acasă Evenimente Primăria Timișoara vă invită la o nouă seară de spectacole la Festivalul...

Primăria Timișoara vă invită la o nouă seară de spectacole la Festivalul Inimilor

100
0

 

 

Toți iubitorii de muzică și dans sunt așteptați în această seară, de la ora 19:00, în Parcul Rozelor, pentru o nouă ediție plină de culoare și energie a Festivalului Inimilor. Invitatul special al serii este Baletul Național “JOC” din Republica Moldova, alături de mulți alți artiști talentați.

Seara trecută a fost una spectaculoasă, oferind publicului momente de neuitat cu ansambluri de folclor din diverse colțuri ale lumii: Ungaria, Columbia, Coreea de Sud, Irlanda de Nord, Brazilia, Georgia, Portugalia, Polonia și Bulgaria. De asemenea, artiștii locali, precum sibienii de la “Junii” și ansamblurile “Timișul” Tineret și “Mladost” au adus un plus de savoare prin performanțele lor remarcabile.

📸 Imaginile surprinse în cadrul festivalului demonstrează frumusețea și valoarea folclorului autentic, aducând în prim-plan diversitatea culturală și pasiunea pentru tradiție.

Festivalul Inimilor, ajuns la cea de-a XXXIII-a ediție, este organizat anual de Casa de Cultură a Municipiului Timișoara și continuă să fie un punct de reper pentru promovarea folclorului și a diversității culturale.

Vă așteptăm cu inima deschisă să ne bucurăm împreună de aceste momente speciale și să celebrăm frumusețea artei populare.

#timisoararomania #FestivalulInimilor #bucuriavinedinimpreuna

Articolul precedentDorina Farcaș: O poveste de succes în echipa Horticultura
Articolul următorAlex Beleiu, campion pe Masaryk Circuit

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.