Acasă Evenimente Dorina Farcaș: O poveste de succes în echipa Horticultura

Dorina Farcaș: O poveste de succes în echipa Horticultura

108
0

 

 

Echipa Horticultura devine mai eficientă și unită cu fiecare nou membru dedicat care se alătură. Un exemplu remarcabil este doamna Dorina Farcaș, care lucrează de doi ani la secția Spații Verzi. Datorită spiritului său de echipă și a dorinței de a învăța, Dorina s-a integrat rapid și a devenit un pilon important al echipei.

„Pentru mine, acomodarea a fost ușoară. Colegii au fost primitori, eu am întrebat de fiecare dată și mi-am dat interesul să învăț. Ei mi-au arătat ce trebuie să fac și cum să muncesc corect. Munca de întreținere a spațiilor verzi nu este una ușoară, dar încercăm să ne ajutăm unii pe alții. Când este foarte mult de muncă, încercăm să împărțim sarcinile, să fim mai eficienți și să facem treabă bună,” a explicat Dorina Farcaș.

La fel ca restul colegilor săi, doamna Dorina împărtășește pasiunea pentru natură și satisfacția lucrului bine făcut. În echipa Horticultura, cooperarea și sprijinul reciproc sunt esențiale, iar Dorina exemplifică perfect aceste valori.

 

Articolul precedentDezastru în comuna Ghilad unde doar un singur elev a obținut note de promovare la Evaluarea Națională. Ce face directorul Ovidiu Ivancea, nu se implică deloc?!
Articolul următorPrimăria Timișoara vă invită la o nouă seară de spectacole la Festivalul Inimilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.