Acasă Evenimente Dezastru în comuna Ghilad unde doar un singur elev a obținut note...

Dezastru în comuna Ghilad unde doar un singur elev a obținut note de promovare la Evaluarea Națională. Ce face directorul Ovidiu Ivancea, nu se implică deloc?!

667
0

 

 

Un adevărat șoc a lovit comunitatea din Ghilad după publicarea rezultatelor Evaluării Naționale, unde doar un singur elev a reușit să obțină note de promovare. Acest dezastru educațional a stârnit un val de indignare și îngrijorare printre părinți, profesori și locuitorii comunei, care își pun acum întrebarea firească: ce face directorul școlii, Ovidiu Ivancea?

Rezultatele dezastruoase au scos la iveală o realitate cruntă: sistemul educațional din Ghilad se află într-o criză profundă. În timp ce alte comune și orașe din județ au înregistrat rezultate decente, Ghilad pare să fi rămas în urmă, lăsând copiii fără șanse reale de a continua studiile la un liceu de prestigiu.

Părinții sunt furioși și cer explicații. „Cum este posibil ca doar un singur copil să fi reușit să promoveze? Ce s-a întâmplat cu ceilalți? Avem dreptul să știm ce face directorul Ovidiu Ivancea în această privință!” declară unul dintre părinții revoltați. Mulți îl acuză pe director de nepăsare și lipsă de implicare, susținând că acesta nu a luat măsurile necesare pentru a asigura un mediu educațional propice.

În acest context, se ridică multe întrebări: Au fost profesorii suficient de pregătiți? S-a investit suficient în resurse educaționale? A fost directorul Ivancea prezent și activ în soluționarea problemelor din școală? Răspunsurile întârzie să apară, iar comunitatea rămâne cu un gust amar.

Surse din interiorul școlii susțin că, de-a lungul anului, au existat multiple semnale de alarmă privind nivelul scăzut de pregătire al elevilor. Totuși, directorul Ivancea ar fi ignorat aceste avertismente, concentrându-se mai degrabă pe probleme administrative/ politice și mai puțin pe cele educaționale.

Un profesor care a dorit să rămână anonim a declarat: „Am încercat în repetate rânduri să atragem atenția asupra problemelor, dar nu am fost luați în serios. Este trist că am ajuns în această situație, iar cei care suferă sunt copiii.”

Acest dezastru educațional din Ghilad pune în lumină problemele sistemului de învățământ rural și nevoia urgentă de reforme. Comunitatea cere acum demisia directorului Ivancea și o intervenție rapidă din partea autorităților județene pentru a salva viitorul copiilor din Ghilad.

Rămâne de văzut cum va răspunde directorul Ovidiu Ivancea la aceste acuzații și ce măsuri vor fi luate pentru a remedia situația. Până atunci, părinții și elevii din Ghilad rămân cu speranța că nu vor fi uitați și că cineva va interveni pentru a le asigura un viitor mai bun.

Articolul precedentPregătește-te de vacanța de vară cu Summer Sale! Brandurile din Iulius Town afișează reduceri de până la 60%!
Articolul următorDorina Farcaș: O poveste de succes în echipa Horticultura

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.