Acasă Economic La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană, Florica Chiriță a Participat la Sărbătoarea...

La invitația Camerei de Comerț Româno-Germană, Florica Chiriță a Participat la Sărbătoarea Verii 2024

105
0

 

 

Pe 20 iunie, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIA Timiș), Florica Chiriță, a participat la Sărbătoarea Verii 2024, organizată de Camera de Comerț Româno-Germană (AHK) sub motto-ul “Innovation Garden Party: Blooming Ideas, Blossoming Futures”.

Evenimentul a avut loc la Crowne Plaza București și a reunit peste 650 de invitați din diverse sectoare, inclusiv politică, afaceri, ONG-uri și media. Scopul principal al întâlnirii a fost de a stimula idei inovatoare pentru un viitor durabil și de a promova colaborările și noi oportunități.

Printre personalitățile care au adresat mesaje de salut s-au numărat E.S. Dr. Peer Gebauer, Ambasadorul R.F. Germania în România, Andreas Lier, Președintele AHK România, și Sebastian Metz, Director General AHK România. Discursurile lor au subliniat importanța colaborării internaționale și a inovației în dezvoltarea economică și sustenabilă.

În cadrul evenimentului, Florica Chiriță a discutat cu reprezentanții AHK despre organizarea Forumului Internațional de Afaceri Timișoara 2025, evidențiind dorința CCIA Timiș de a continua și extinde parteneriatele cu organizații internaționale pentru a sprijini comunitatea de afaceri locală.

 

Articolul precedentAnita Zaro, Vicecampioană Națională!
Articolul următorDuminică Seară, “Jackie” Ionescu, un Simbol al Timișoarei, S-a Stins din Viață la 88 de Ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.