Acasă Evenimente Florin Cheaua, Primarul Comunei Satchinez, Urează Comunității Sărbători Fericite de Sfinții Petru...

Florin Cheaua, Primarul Comunei Satchinez, Urează Comunității Sărbători Fericite de Sfinții Petru și Pavel

98
0

 

 

Cu ocazia sărbătorii Sfinților Petru și Pavel, primarul comunei Satchinez, Florin Cheaua, a transmis un mesaj de felicitare și bunăstare către toți locuitorii din Satchinez, Hodoni și Bărăteaz.

“Urez tuturor celor care poartă aceste nume, dar și întregii comunități din Satchinez, Hodoni și Bărăteaz multă sănătate, fericire și bucurii alături de cei dragi. Fie ca această zi să vă aducă pace și împliniri, iar spiritul sărbătorii să ne unească. La mulți ani tuturor sărbătoriților!” a declarat primarul Florin Cheaua.

Această urare vine într-un moment de reflecție și unitate pentru comunitate, subliniind importanța valorilor tradiționale și a legăturilor umane. Mesajul primarului aduce în prim-plan dorința de a cultiva o atmosferă de armonie și bunăstare, aspecte esențiale pentru progresul și coeziunea comunității.

Primarul Cheaua a subliniat, de asemenea, importanța păstrării și celebrării tradițiilor locale, care reprezintă un liant puternic între generații și un mod de a perpetua valorile culturale.

Florin Cheaua, cunoscut pentru implicarea sa activă în viața comunității, a folosit această ocazie pentru a-și reafirma angajamentul față de binele comun al locuitorilor din Satchinez, Hodoni și Bărăteaz, dorind tuturor o sărbătoare plină de lumină și bucurie.

### #Primar #FlorinCheaua #Sărbătoare #LaMulțiAni #Sănătate

Articolul precedentRăsună manele la Casa de Cultură din Timișoara: Un Nou Val de Controverse
Articolul următorAuto Timișoara: La Mulți Ani, Domnului Miatov!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.