Acasă Evenimente Auto Timișoara: La Mulți Ani, Domnului Miatov!

Auto Timișoara: La Mulți Ani, Domnului Miatov!

247
0

! ⚽️❤️

Astăzi, întreaga comunitate sportivă din Timișoara se alătură în a-i ura un sincer și călduros “La Mulți Ani!” fostului președinte de club de la Auto Timișoara, domnul Miatov.

Figura emblematică a fotbalului timișorean, domnul Miatov, a fost un pilon de susținere și inspirație pentru echipă și pentru toți cei implicați în lumea sportului local. Sub conducerea sa, clubul Auto Timișoara a cunoscut momente de glorie și dezvoltare, contribuind semnificativ la creșterea popularității și performanței fotbalului regional.

Astăzi, colegii, sportivii și suporterii își exprimă recunoștința și admirația față de domnul Miatov, dorindu-i multă sănătate, fericire și bucurii alături de cei dragi. Impactul său pozitiv asupra comunității și dedicația sa neîncetată pentru sportul timișorean sunt amintiri prețioase care vor rămâne mereu în inimile celor care l-au cunoscut și respectat.

Cu această ocazie specială, comunitatea fotbalistică îi transmite un mesaj plin de apreciere și respect: “La Mulți Ani, domnule Miatov! ⚽️❤️”. Fie ca această zi să fie la fel de specială precum a fost contribuția dumneavoastră la dezvoltarea sportului în Timișoara.

### #LaMulțiAni #Miatov #AutoTimișoara #Fotbal #Sărbătoare

Articolul precedentFlorin Cheaua, Primarul Comunei Satchinez, Urează Comunității Sărbători Fericite de Sfinții Petru și Pavel
Articolul următorAnita Zaro, Vicecampioană Națională!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.