Acasă Evenimente Dăm startul celei de-a treia campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase!

Dăm startul celei de-a treia campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase!

108
0

 

 

RETIM anunță cu entuziasm lansarea celei de-a treia campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase în Zona 0 GHIZELA – Timiș. În cadrul acestei inițiative, deșeurile voluminoase vor fi preluate GRATUIT, oferind astfel cetățenilor o modalitate eficientă și ecologică de a scăpa de obiectele mari și inutile din gospodărie.

🗓 Campania, organizată împreună cu ADID Timiș, se va desfășura în perioada 1 iulie – 28 august 2024. În această perioadă, cetățenii din localitățile incluse în Zona 0 GHIZELA pot depune deșeurile voluminoase în containerele special puse la dispoziție în punctele de colectare desemnate. Informații detaliate despre aceste localități și locațiile exacte ale containerelor sunt disponibile în articolul publicat pe site-ul RETIM (link în comentarii).

👥 Cetățenii sunt încurajați să participe activ și responsabil la această campanie, depunând deșeurile voluminoase în containerele corespunzătoare și respectând intervalele orare stabilite pentru colectare. Această inițiativă facilitează gestionarea deșeurilor mari, precum mobilă veche, saltele, electrocasnice de mari dimensiuni și alte obiecte voluminoase, contribuind astfel la menținerea curățeniei și a ordinii în comunitate.

🛏🪑 Printre obiectele care pot fi predate în cadrul acestei campanii se numără mobilierul, saltelele, covoarele, electrocasnicele mari și alte deșeuri voluminoase. Pentru lista completă a obiectelor acceptate, locațiile precise ale containerelor și alte informații utile, cetățenii sunt invitați să viziteze secțiunea de știri a site-ului RETIM.

Această campanie este o ocazie excelentă pentru comunitate de a se implica în protejarea mediului înconjurător, reducând impactul negativ al deșeurilor voluminoase. RETIM și ADID Timiș își exprimă recunoștința față de cetățeni pentru participarea activă și susținerea acestei inițiative.

#RETIM #ADID #VOLUMINOASE #GHIZELA

Articolul precedentCeremonia de Absolvire USVT: Promoția 2024
Articolul următorUn Nou Record pentru Carpodromul – Sacoșu Turcesc: 15,8 Tone! 💥

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.