Acasă Evenimente Ceremonia de Absolvire USVT: Promoția 2024

Ceremonia de Absolvire USVT: Promoția 2024

97
0

 

🎉🎉🎉🎉🎉🎉

🎓 Timisoara, 28 iunie 2024 🎓

Pe data de 28 iunie 2024, Universitatea de Științe ale Vieții „Regele Mihai I” din Timișoara (USVT) a sărbătorit cu entuziasm și emoție ceremonia de absolvire a promoției 2024. Evenimentul a avut loc în incinta campusului universitar și a adunat sute de studenți, profesori, familii și prieteni, toți veniți să celebreze această realizare importantă.

Ceremonia a fost marcată de discursuri inspiraționale, momente de recunoaștere a meritelor academice și un puternic sentiment de mândrie și apartenență la comunitatea universitară. Absolvenții, îmbrăcați în robe și cu tocă, au fost felicitați pentru eforturile lor și pentru succesul obținut în cadrul anilor de studii.

Reprezentanții universității au subliniat importanța acestui moment nu doar ca încheiere a unei etape academice, ci și ca început al unei noi călătorii profesionale și personale. Rectorul USVT a transmis un mesaj de încurajare, evidențiind necesitatea de a continua să învețe și să se adapteze într-o lume în continuă schimbare.

În discursul său, rectorul a accentuat rolul vital al educației în dezvoltarea personală și profesională, încurajând absolvenții să folosească cunoștințele și abilitățile dobândite pentru a aduce o contribuție semnificativă în domeniile lor de activitate. De asemenea, a fost subliniată importanța valorilor precum integritatea, inovația și responsabilitatea socială.

Momentele festive au inclus și acordarea de premii și distincții pentru studenții cu performanțe deosebite, recunoscându-se astfel excelența academică și implicarea în activități extracurriculare.

Ceremonia s-a încheiat cu tradiționalul aruncat al tocii, un gest simbolic ce marchează trecerea de la viața de student la cea de profesionist. În cadrul acestei sărbători, atât studenții, cât și profesorii și părinții au împărtășit bucuria și emoția unui nou început.

Promoția 2024 a USVT este pregătită să își continue drumul cu încredere și determinare, fiind echipată cu cunoștințe solide și valori puternice. Le urăm mult succes în toate eforturile lor viitoare!

Articolul precedentUniversitatea de Vest din Timișoara se află pe primul loc între universitățile timișorene în evaluarea Best Global Universities Rankings 2024
Articolul următorDăm startul celei de-a treia campanii pentru colectarea deșeurilor voluminoase!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.