Acasă Economic Universitatea de Vest din Timișoara se află pe primul loc între universitățile...

Universitatea de Vest din Timișoara se află pe primul loc între universitățile timișorene în evaluarea Best Global Universities Rankings 2024

114
0

 

Universitatea de Vest din Timișoara se află pe primul loc între universitățile timișorene în evaluarea Best Global Universities Rankings 2024 și pe poziția secundă la nivel național pentru domeniul Fizică.

Topul este realizat de US News & World Report din Statele Unite ale Americii.

„Rezultatele oferite de evaluarea Topului Best Global Universities Subject Rankings 2024 certifică valoarea UVT, reflectând performanţa cercetării universităţilor în 47 de domenii de studii.

Ierarhia are la bază analiza datelor bibliometrice din perioada 2019-2023, extrase din baza de date Web of Science, o platformă web care acoperă peste 21.100 din cele mai influente și mai importante reviste științifice din întreaga lume în domeniile: științe, științe sociale, arte și științe umaniste.

Rezultatele ne onorează și ne obligă pe mai departe, pentru ca UVT să avanseze în Spațiul European al Educației și Cercetării”, a declarat Rectorul UVT, Marilen Pirtea.

Articolul precedentIPJ Arad: Acțiune a Polițiștilor pentru Creșterea Gradului de Siguranță Rutieră pe Autostrada A1 Deva-Nădlac
Articolul următorCeremonia de Absolvire USVT: Promoția 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.