Acasă Evenimente IPJ Arad: Acțiune a Polițiștilor pentru Creșterea Gradului de Siguranță Rutieră pe...

IPJ Arad: Acțiune a Polițiștilor pentru Creșterea Gradului de Siguranță Rutieră pe Autostrada A1 Deva-Nădlac

62
0

 

În data de 27 iunie a.c., polițiștii Biroului de Poliție Autostradă A1 Deva-Nădlac, împreună cu colegii lor de la Biroul de Poliție Autostradă A1 Râmnicu-Vâlcea-Deva și Autostrada A3 Turda-Borș, au desfășurat o acțiune amplă pentru creșterea siguranței rutiere pe tronsonul Deva-Nădlac al autostrăzii A1. Scopul principal al acestei acțiuni a fost prevenirea și combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere grave.

Rezultatele acțiunii au fost notabile, polițiștii aplicând un total de 127 de sancțiuni contravenționale. Dintre acestea, 81 au fost pentru nerespectarea perioadelor de conducere și odihnă, 24 pentru nerespectarea regimului legal de viteză, 2 pentru nepurtarea centurii de siguranță și 3 pentru diferite defecțiuni tehnice ale vehiculelor. Restul sancțiunilor au fost aplicate pentru alte abateri de la normele rutiere.

Valoarea totală a amenzilor s-a ridicat la aproximativ 49.000 de lei. De asemenea, a fost reținut un permis de conducere pentru depășirea vitezei legale, subliniind importanța respectării limitelor de viteză pentru siguranța tuturor participanților la trafic.

Brigada Autostrăzi își reafirmă angajamentul de a continua eforturile pentru creșterea siguranței rutiere. În acest context, polițiștii îndeamnă toți conducătorii auto să respecte cu strictețe regulile de circulație și normele în vigoare, pentru a preveni incidentele neplăcute și a asigura un trafic mai sigur pe autostrăzile din România.

Articolul precedentElevii olimpici ai Timișoarei vor fi recompensați de către Primărie!
Articolul următorUniversitatea de Vest din Timișoara se află pe primul loc între universitățile timișorene în evaluarea Best Global Universities Rankings 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.