Acasă Evenimente Un elev timișorean printre elevii Români care Strălucesc la Balcaniada de Fizică...

Un elev timișorean printre elevii Români care Strălucesc la Balcaniada de Fizică 2024: Trofeul Competiției și Patru Medalii Câștigate

138
0

 

 

Lotul de elevi olimpici la Balcaniada de Fizică 2024 a obținut trofeul competiției, aducând acasă trei medalii de aur și una de argint. Ministrul Educației, Ligia Deca, a anunțat cu mândrie acest succes într-o postare pe Facebook.

Din cei patru elevi care au reprezentat România la această competiție, trei provin de la același liceu privat din București, iar unul de la un liceu de stat din Timișoara. Performanțele lor au fost remarcabile, demonstrând nivelul înalt de pregătire și dedicație.

Dragoș Mihai Popuțe, elev în clasa a IX-a la Liceul Teoretic “Grigore Moisil” din Timișoara, a făcut parte din echipa de elevi care a reprezentat România la competiția desfășurată în Muntenegru, în perioada 20-24 iunie. La această competiție prestigioasă au participat elevi din 12 țări, concurând pentru cele mai înalte distincții în domeniul fizicii.

“Aceste rezultate extraordinare reflectă nu doar munca și talentul elevilor noștri, dar și eforturile constante ale profesorilor și sistemului educațional românesc. Suntem mândri de voi și de faptul că ați reprezentat România cu atâta succes,” a scris ministrul Educației pe Facebook.

.

Articolul precedentTragedie la Fabrica de Cașcaval din Ibănești: Directorul și Trei Angajați și-au Pierdut Viața
Articolul următorPrecazările pentru Anul Universitar 2024-2025 la UMFVBT se vor Desfășura Online

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.