Acasă Evenimente Octavian Drăghici, Golgeterul Sezonului, Contribuie la Promovarea Echipei Timișul Șag în Liga...

Octavian Drăghici, Golgeterul Sezonului, Contribuie la Promovarea Echipei Timișul Șag în Liga a 3-a

725
0

 

 

Experimentatul jucător de fotbal Octavian Drăghici a atins o performanță impresionantă în sezonul 2023/2024, ajungând la 66 de goluri pentru echipa Timișul Șag. Această realizare remarcabilă a fost un factor crucial în promovarea echipei din Liga a 4-a în Liga a 3-a.

Drăghici, cunoscut pentru abilitățile sale de atacant și experiența vastă pe terenul de joc, a demonstrat încă o dată de ce este considerat unul dintre cei mai valoroși jucători la acest nivel competițional. Cu un simț al golului extraordinar și o capacitate de finalizare excelentă, Drăghici a reușit să-și conducă echipa spre succes, marcând goluri decisive în meciuri esențiale.

Promovarea Timișului Șag în Liga a 3-a reprezintă un moment de mândrie atât pentru jucători, cât și pentru comunitatea locală, iar contribuția lui Octavian Drăghici nu poate fi subestimată. Cu 66 de goluri în cont, el a stabilit un standard înalt pentru performanțele individuale și a arătat că experiența și dedicarea sunt ingrediente esențiale pentru succesul în fotbal.

Echipa Timișul Șag și suporterii săi speră ca această promovare să fie doar începutul unui nou capitol de succes, iar Drăghici va continua să fie o piesă centrală în evoluția echipei în Liga a 3-a. Cu un jucător de talia sa în lot, Timișul Șag are toate motivele să fie optimistă în privința viitoarelor competiții.

Articolul precedent🎉❤️ Timișoara Devine Capitala Folclorului Mondial la Festivalul Inimilor 2024
Articolul următorPrimăria Moșnița Nouă Mulțumește Participanților la Ruga Moșnița Veche

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.