Acasă Economic Fanii Everton, Aston Villa, Chelsea și Newcastle au Crezut că este ultima...

Fanii Everton, Aston Villa, Chelsea și Newcastle au Crezut că este ultima zi de transferi

87
0

 

 

Sâmbătă dimineață, fanii echipelor Everton, Aston Villa, Chelsea și Newcastle s-ar fi putut trezi cu impresia că este ultima zi de transferuri , având în vedere valul de tranzacții surprinzătoare care au avut loc.

Produsele mai puțin cunoscute ale academiilor, Tim Iroegbunam și Lewis Dobbin, au fost implicate în schimburi separate între Everton și Villa, fiecare pentru suma raportată de 9 milioane de lire sterline. Apoi, BBC Sport a raportat că Villa era aproape de a vinde un alt tânăr produs al academiei, Omari Kellyman, lui Chelsea pentru o sumă de 19 milioane de lire sterline.

În plus, a fost confirmat că în direcția opusă, fundașul olandez crescut la Chelsea, Ian Maatsen, a fost transferat pentru 37,5 milioane de lire sterline într-o tranzacție separată.

Înainte ca ambele posibile tranzacții să fie brusc anulate luni, Everton a fost de asemenea interesată de tânărul jucător de mare perspectivă de la Newcastle United, gambianul Yankuba Minteh. În același timp, Newcastle era raportat că ar fi pe punctul de a semna cu atacantul Dominic Calvert-Lewin de la Everton.

Această serie de transferuri și negocieri neașteptate a captivat atenția fanilor și a adus multă agitație în lumea fotbalului, chiar dacă nu toate tranzacțiile au fost finalizate. Fanii așteaptă acum să vadă cum se vor concretiza aceste mișcări și ce impact vor avea asupra echipelor lor preferate în sezonul următor.

Articolul precedentCS Timișul Șag a Promovat în Liga a 3-a, Primarul Flavius Alin Roșu Este Mândru de Realizare
Articolul următor🎉❤️ Timișoara Devine Capitala Folclorului Mondial la Festivalul Inimilor 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.