Acasă Evenimente CS Timișul Șag a Promovat în Liga a 3-a, Primarul Flavius Alin...

CS Timișul Șag a Promovat în Liga a 3-a, Primarul Flavius Alin Roșu Este Mândru de Realizare

211
0

 

CS Timișul Șag a reușit o performanță remarcabilă prin promovarea în Liga a 3-a, aducând bucurie și mândrie comunității locale. Echipa a demonstrat determinare și talent de-a lungul sezonului, obținând rezultatele necesare pentru a face pasul către o ligă superioară.

Primarul comunei Șag, Flavius Alin Roșu, și-a exprimat mândria și satisfacția față de această realizare importantă pentru echipă și comunitate. “Această promovare este o mare bucurie pentru toți locuitorii comunei Șag. Este rezultatul muncii asidue și dedicării echipei și staff-ului tehnic. Felicitări tuturor pentru această realizare!” a declarat primarul.

Promovarea în Liga a 3-a reprezintă nu doar un succes sportiv, ci și o oportunitate de a atrage mai multă atenție și suport pentru dezvoltarea fotbalului local. Primarul Flavius Alin Roșu a subliniat importanța susținerii continue a echipei și a infrastructurii sportive pentru a menține acest nivel de performanță și pentru a inspira tinerii din comunitate să se implice în sport.

CS Timișul Șag a demonstrat că pasiunea și munca în echipă pot aduce rezultate impresionante, iar această promovare este doar începutul unei noi etape pline de provocări și succese în Liga a 3-a. Comunitatea Șag este pregătită să susțină echipa în noul sezon și să celebreze împreună fiecare victorie.

Articolul precedentAra Malikian, Violonistul Excepțional, va Susține un Concert în Timișoara pe 30 iulie 2024
Articolul următorFanii Everton, Aston Villa, Chelsea și Newcastle au Crezut că este ultima zi de transferi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.