Acasă Evenimente Cristiano Ronaldo asaltat de fani să facă selfie cu el, chiar în...

Cristiano Ronaldo asaltat de fani să facă selfie cu el, chiar în timpul meciurilor EURO 2024

87
0

 

 

Cristiano Ronaldo ar trebui să se considere norocos că nu a pățit nimic după ce a fost confruntat pe teren de patru suporteri care doreau selfie-uri în timpul unui meci de Campionat European, a declarat sâmbătă antrenorul Portugaliei, Roberto Martinez.

Șirul alarmant de încălcări ale securității a avut loc în a doua repriză a victoriei cu 3-0 a Portugaliei împotriva Turciei, pe Westfalenstadion din Dortmund. Ronaldo a fost bucuros să pozeze pentru un selfie cu un tânăr fan care a evitat stewardii pentru a ajunge pe teren în minutul 69, înainte de a scoate telefonul mobil pentru a face fotografia.

Cu toate acestea, Ronaldo a fost vizibil nemulțumit când alți doi oameni au încercat să facă același lucru în ultimele minute ale jocului. Apoi, o altă persoană — purtând un tricou roșu al Portugaliei — s-a apropiat de atacantul în vârstă de 39 de ani pentru o fotografie la câteva momente după fluierul final. Încă două persoane au încercat să-l confrunte pe Ronaldo în timp ce acesta părăsea terenul împreună cu colegii săi, dar au fost opriți de securitate în acele ocazii.

Incidentul subliniază problemele serioase legate de securitatea jucătorilor în timpul meciurilor de profil înalt. Un invadator de teren își face un selfie cu Cristiano Ronaldo în timpul unui meci din Grupa F între Turcia și Portugalia la turneul de fotbal Euro 2024 din Dortmund, Germania.

“Este o preocupare,” a spus Martinez, “pentru că astăzi am fost norocoși că intențiile fanilor au fost bune. Toți iubim un fan care recunoaște marile vedete și marile icoane în mintea lor. Cu toții suntem de acord cu asta. Dar puteți înțelege că a fost un moment foarte, foarte dificil — dacă acele intenții sunt greșite, jucătorii sunt expuși și trebuie să fim atenți la asta. Nu cred că ar trebui să se întâmple asta pe un teren de fotbal.”

Martinez a subliniat importanța transmiterii unui mesaj clar către fani că acest comportament nu este acceptabil. Siguranța jucătorilor este primordială și trebuie să existe măsuri stricte pentru a asigura că astfel de încălcări nu se mai întâmplă în viitor.

Incidentul din timpul acestui meci servește ca un memento puternic al vulnerabilităților cu care se confruntă jucătorii și necesitatea unor protocoale de securitate robuste pentru a-i proteja. Ronaldo, o icoană globală, a scăpat nevătămat de această dată, dar riscurile sunt prea mari pentru a fi ignorate.

Articolul precedent“Milionarii” de la Centrul de Proiecte Timișoara ne vor surprinde de ziua orașului. Cu banii bani faci….
Articolul următorFlight Festival 2024 a Debutat cu Succes la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.