Acasă Evenimente Ara Malikian, Violonistul Excepțional, va Susține un Concert în Timișoara pe 30...

Ara Malikian, Violonistul Excepțional, va Susține un Concert în Timișoara pe 30 iulie 2024

95
0

 

 

📣 🎻 Ara Malikian, unul dintre cei mai spectaculoși violoniști contemporani, va concerta la Timișoara, în cadrul turneului său mondial *The Ara Malikian World Tour*. Concertul va avea loc în *Parcul Rozelor*, marți, 30 iulie 2024, începând cu ora 20:00.

🎻 Ara Malikian este cunoscut pentru show-urile sale de vioară total atipice. Maestrul excentric, recunoscut pentru duelurile sale muzicale cu marii artiști ai tuturor timpurilor, va oferi publicului timișorean interpretări inedite, de la Bach la Bjork, Radiohead sau Pulp Fiction, până la „Ciocârlia” lui Angheluș Dinicu. Veți fi fermecați de talentul și energia unică a artistului.

🎻 Concertul va fi acompaniat de *Orchestra Simfonică LIRA* a Casei de Cultură a Municipiului Timișoara, sub bagheta dirijorului Radu Popa și avându-l ca concert-maestru pe Cristian Dragalina.

🤝 Evenimentul este organizat în parteneriat cu Uniunea Armenilor din România, subliniind legătura culturală și artistică între comunitățile armene și române.

👉 Accesul se face pe bază de bilete, care pot fi cumpărate în format fizic, în numerar, la Casa de Cultură a Municipiului Timișoara (Str. Miron Costin nr. 2) sau online, pe platforma [www.bilete.com](http://www.bilete.com).

Nu ratați această ocazie de a-l vedea pe Ara Malikian în Timișoara și de a vă bucura de o seară memorabilă de muzică excepțională!

Articolul precedentFlight Festival 2024 a Debutat cu Succes la Muzeul Satului Bănățean din Timișoara
Articolul următorCS Timișul Șag a Promovat în Liga a 3-a, Primarul Flavius Alin Roșu Este Mândru de Realizare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.