Acasă Evenimente Sâmbătă, meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară din...

Sâmbătă, meciul României la EURO 2024 se vede pe terasa exterioară din Iulius Town Timișoara. Vino să îi susții pe tricolori!

127
0

 

La primul meci al tricolorilor de la Campionatul European de Fotbal, timp de 90 minute, România a trăit unele dintre cele mai intense emoții, iar finalul a fost aplaudat la unison de întreaga țară. Emoţiile au fost intense şi printre numeroşii timișoreni veniţi să urmărească meciul în Iulius Town, care, în continuare, difuzează toate partidele de fotbal, pe terasa exterioară a food court-ului. Sâmbătă, echipa României va fi față în față cu cea a Belgiei, iar tu ești așteptat împreună cu prietenii să îi susții pe tricolori! Și cei mai mici au parte de momente pline de distracție, pentru că în acest weekend în Iulius Gardens are loc Discoteca copiilor.

 

De trei ori am strigat cu toții „GOOOL”, ne-am bucurat pentru fiecare pasă, am aplaudat pentru fiecare minge apărată și ne-am îmbrățișat de fericire la finalul celor 90 de minute de joc dintre România și Ucraina. Terasa exterioară de lângă food court-ul Iulius Mall s-a „transformat” într-o tribună a fanilor, care au trăit toate emoțiile la intensitate maximă.

Toate meciurile de la Euro 2024 sunt difuzate pe terasă.Sâmbătă, de la ora 22.00, România joacă împotriva Belgiei, așa că sună-ți prietenii și veniți la Iulius Mall, unde puteți să îi susțineți pe tricolori!

Până atunci, puteți să vă bucurați de atmosfera Euro 2024 și la celelalte partide din grupe. Consultă programul meciurilor pe pagina de Facebook a Iulius Town Timișoara!

Articolul precedentApa Potabilă nu este pentru Udatul Grădinilor: Apelul Aquatim S.A. în Contextul Verii Secetoase
Articolul următorProgram de Lucru pentru 24 Iunie – Rusalii, Zona 1 și Zona 0 a Județului Timiș

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.