Acasă Evenimente Service Cons Prest se ocupă de noua Maternitate

Service Cons Prest se ocupă de noua Maternitate

24
0

 

Timișoara se bucură de inaugurarea unei noi maternități, un proiect mult așteptat de comunitatea locală. Înainte de predarea acesteia către Consiliul Județean Timiș, echipa noastră a desfășurat o amplă acțiune de igienizare, asigurându-se că toate spațiile sunt curate și pregătite pentru a primi pacienții și personalul medical.

### Eforturi pentru un mediu curat și sigur

După finalizarea lucrărilor de construcție, am intervenit prompt pentru a realiza curățenia post-constructor. Am spălat și am curățat minuțios toate spațiile, de la saloane și săli de naștere, până la holuri și zone administrative. Aceste eforturi au fost esențiale pentru a garanta un mediu igienic și sigur pentru mamele și nou-născuții care vor beneficia de serviciile noii maternități.

### Colaborare cu Consiliul Județean Timiș

Am colaborat îndeaproape cu Consiliul Județean Timiș pentru a asigura că noua maternitate îndeplinește cele mai înalte standarde de curățenie și igienă. Predarea oficială a maternității către Consiliu a marcat finalizarea acestui proiect important, aducând un plus de valoare infrastructurii medicale din Timișoara.

### Importanța unui start curat

Pregătirea noii maternități pentru deschidere a fost o responsabilitate majoră pentru echipa noastră. Înțelegem importanța unui mediu curat, mai ales într-o unitate medicală, unde sănătatea și siguranța sunt prioritare. Ne mândrim că am contribuit la acest proiect vital pentru comunitatea noastră.

Articolul precedentAcțiune de igienizare pe DJ 592: Apel la responsabilitate socială
Articolul următorService Cons Prest: Suntem peste tot în Timiș! Spații verzi curățate și îngrijite – așa se poartă în Banat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.