Acasă Evenimente Bucurie și Învățare la Centrul Cultural și Educațional Kuncz din Timișoara

Bucurie și Învățare la Centrul Cultural și Educațional Kuncz din Timișoara

80
0

 

 

👩‍🍳🙌 În inima comunității din Timișoara, Centrul Cultural și Educațional Kuncz devine un loc vibrant de activități interactive pentru copii. Recent, am avut privilegiul de a participa la o experiență culinară de neuitat, unde micuții au descoperit tainele bucătăriei și au împărțit momente de bucurie și învățare.

🥧🍒 Activitățile au adus împreună copiii din cartier, oferindu-le ocazia să învețe și să creeze prăjituri delicioase sub îndrumarea dedicată a educatorilor de la Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara. Atmosfera a fost una plină de entuziasm și creativitate, iar zâmbetele au fost nelipsite.

🙌🥰 Ne-am impresionat de implicarea și interesul pe care copiii l-au manifestat în timpul activităților. Aceste momente nu doar că le-au oferit oportunități practice de învățare, dar au și consolidat comunitatea și au promovat valori esențiale cum ar fi colaborarea și creativitatea.

✔️🎯 Dezvoltarea zonei Kunz-Plopi și sprijinirea educației copiilor din medii defavorizate rămân priorități pentru administrația locală. Centrul Cultural și Educațional Kuncz, inaugurat în iarna anului trecut cu finanțare europeană, reprezintă un pilon important în această misiune. Aici, cei peste 100 de beneficiari, copii și adulți din zonă, primesc sprijin gratuit pentru nevoile lor zilnice, de la activități educaționale și consiliere socială până la asistență medicală.

📌👉 Centrul Kuncz este gestionat cu grijă și profesionalism de către Direcția de Asistență Socială a Municipiului Timișoara, demonstrând angajamentul ferm pentru educație și binele comunității. Este un exemplu viu al impactului pozitiv pe care îl poate avea implicarea comunitară și susținerea continuă pentru copiii și familiile lor.

#EducațiePentruToți #CentrulKuncz #PrimăriaTimișoara #ImplicareComunitară #DAS

Articolul precedentDeschiderea Piscinelor Bazei de Agrement S.T.P.T. : Vă așteptăm la distracție!
Articolul următorITM TIMIȘ : Verificări pentru Respectarea Legislației în Zilele cu Temperaturi Ridicate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.