Acasă Social Acțiune de igienizare pe DJ 592: Apel la responsabilitate socială

Acțiune de igienizare pe DJ 592: Apel la responsabilitate socială

12
0

 

O nouă acțiune de igienizare a avut loc pe DJ 592, sub coordonarea ServiceConsPrest, în colaborare cu Consiliul Județean Timiș (#CJTimis). Inițiativa a vizat curățarea drumului județean și a fost un exemplu concret de mobilizare comunitară pentru menținerea unui mediu curat și sănătos.

### Apel la responsabilitate socială

♻️ Facem apel pe această cale la responsabilitate socială. Curățenia este a tuturor! Fiecare dintre noi joacă un rol esențial în menținerea unui mediu înconjurător curat și sigur. Participarea activă la astfel de acțiuni și adoptarea unor practici de reciclare și de gestionare responsabilă a deșeurilor sunt esențiale pentru binele comun.

### Impactul inițiativei

Această acțiune de igienizare nu doar că a contribuit la îmbunătățirea aspectului drumului DJ 592, dar a și subliniat importanța implicării fiecăruia în protejarea mediului. Echipa ServiceConsPrest, alături de voluntari și susținători, a demonstrat că prin eforturi comune putem face o diferență semnificativă.

### Susținerea comunității

Îi invităm pe toți locuitorii județului Timiș să se alăture inițiativelor de curățenie și să contribuie activ la păstrarea unui mediu curat. Fie că este vorba de participarea la acțiuni organizate sau de simple gesturi cotidiene, fiecare acțiune contează.

 

#ServiceConsPrest #FacemTimisulCurat #CJTimis

Articolul precedentJuniorii Clubului Sportiv Padbol Banat, Flavius Matei și Tudor Sălceanu, Campioni Naționali la Padbol Juniori 2024
Articolul următorService Cons Prest se ocupă de noua Maternitate

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.