Acasă Evenimente Primăria Giarmata: Astăzi, 17 iunie, va avea loc prima etapă din acest...

Primăria Giarmata: Astăzi, 17 iunie, va avea loc prima etapă din acest an de dezinsecție terestră împotriva țânțarilor și a muștelor, începând cu ora 22:00 🪰🦟

24
0

 

### ‼

În această seară, la ora 22:00, va începe prima etapă din acest an de dezinsecție terestră în lupta împotriva țânțarilor și a muștelor. Acțiunea este esențială pentru menținerea unui mediu sănătos și confortabil pentru toți locuitorii.

### ℹ️ Detalii despre dezinsecție

Dezinsecția se va realiza cu ajutorul autospecialelor care vor pulveriza substanțe sub formă de ceață. Aceste substanțe sunt concepute special pentru a combate țânțarii și muștele, asigurând o eficiență ridicată.

### ✅ Siguranța populației

Compania care efectuează dezinsecția utilizează substanțe autorizate de Ministerul Sănătății prin Comisia Națională de Biocide. Este important de subliniat că aceste substanțe NU SUNT NOCIVE PENTRU POPULAȚIE. Toate măsurile de siguranță sunt respectate pentru a proteja sănătatea publică.

### 🐝 Atenție, apicultori!

Apicultorii înregistrați pe raza comunei sunt rugați să ia măsurile necesare pentru protejarea albinelor. Este esențial ca aceste insecte benefice să fie protejate în timpul dezinsecției pentru a evita orice potențial impact asupra lor.

Prin aceste acțiuni, ne asigurăm că mediul rămâne sănătos și plăcut pentru toți locuitorii, reducând riscul bolilor transmise de țânțari și îmbunătățind calitatea vieții. Vă mulțumim pentru înțelegere și colaborare!

Articolul precedent🆕️Alex Beleiu, campion pe Pannonia Ring!🥇
Articolul următorParcul TRIADE devine punct central al activităților culturale și sociale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.