Acasă Evenimente Bărbat posibil sub influența substanțelor interzise depistat de polițiștii locali consumând alcool,...

Bărbat posibil sub influența substanțelor interzise depistat de polițiștii locali consumând alcool, ziua în amiaza-mare, în Parcul Pădurice

85
0

 

 

Polițiștii locali aflați în patrulare în zona Soarelui au depistat astăzi, în jurul orei 11:00, un bărbat care consuma alcool pe o bancă din Parcul Pădurice. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, locuitor al Timișoarei, a fost surprins ulterior dormind pe bancă.

### Sancțiuni și descoperiri

Cel în cauză a fost sancționat cu o amendă de 100 de lei, conform Legii 61/1991 republicată, pentru consum de alcool pe domeniul public. În urma controlului corporal sumar efectuat de polițiștii locali, asupra bărbatului a fost găsit un plic cu substanțe de culoare verde-oliv, suspectate a fi substanțe interzise. Bărbatul a declarat că a consumat aceste substanțe „de plăcere”.

### Proceduri ulterioare

Din cauza stării sale confuze, bărbatul a fost condus la sediul Direcției Generale a Poliției Locale Timișoara pentru întocmirea documentației necesare și înaintarea cazului către Brigada pentru Combaterea Criminalității Organizate Timișoara. Autoritățile urmează să continue cercetările conform legislației privind combaterea traficului și consumului ilicit de droguri.

### Intensificarea patrulărilor în parcuri

În ultima perioadă, polițiștii locali au intensificat patrulările în zonele de parcuri din Timișoara, constatând o creștere a numărului de persoane care consumă alcool sau substanțe interzise în aceste locuri. Acțiunile de patrulare și supraveghere vor continua pentru a asigura un mediu sigur și civilizat pentru toți locuitorii orașului.

Articolul precedent“Marea Dezbatere Națională” cu Mircea Geoană a fost un succes la Timișoara!
Articolul următorJuniorii Clubului Sportiv Padbol Banat, Flavius Matei și Tudor Sălceanu, Campioni Naționali la Padbol Juniori 2024

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.