Acasă Evenimente O bandă mai puțin în Piața Badea Cârțan! Șoferii sunt nemulțumiți!

O bandă mai puțin în Piața Badea Cârțan! Șoferii sunt nemulțumiți!

130
0

 

În Timișoara, strada Badea Cârțan a fost recent supusă unei modificări majore de infrastructură, reducând numărul de benzi de circulație de la două la una singură. Înainte de a implementa această schimbare, primăria nu părea să fie conștientă de impactul pe care această decizie îl va avea asupra traficului din zonă.

Acum, după implementarea acestei măsuri, timpul petrecut în trafic s-a prelungit semnificativ. Șoferii care tranzitează această stradă sunt nevoiți să petreacă și mai mult timp în ambuteiaje, generând frustrări și nemulțumiri.

În plus, un alt aspect problematic este nerespectarea noilor marcaje de către șoferi. Mulți dintre aceștia continuă să circule ca și înainte, ignorând noile reguli de trafic. Această lipsă de conformitate nu face decât să agraveze situația, contribuind la haosul și disconfortul general în trafic.

Modificările de infrastructură necesită o planificare riguroasă și o evaluare detaliată a impactului asupra traficului.

Din păcate, în cazul străzii Badea Cârțan, se pare că aceste aspecte nu au fost suficient luate în considerare, rezultând într-o situație care afectează negativ locuitorii și șoferii din Timișoara.

Articolul precedentGabriel Mureșan, primarul comunei Apold, a declarat următoarele:
Articolul următorSocietatea de Transport Public Timișoara Răspunde la Știrile False

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.