Acasă Evenimente Primăria Jebel adresează urări cu prilejul sărbătorii Înălțării Domnului și Zilei Eroilor

Primăria Jebel adresează urări cu prilejul sărbătorii Înălțării Domnului și Zilei Eroilor

93
0

 

 

Primăria Jebel transmite cele mai calde urări cu ocazia Sfintei sărbători a Înălţării Domnului, dorindu-le locuitorilor liniște în suflet, bucurie, sănătate, fericire și puterea de a dărui și ajuta semenii.

În această zi specială, comunitatea din Jebel celebrează, de asemenea, și Ziua Eroilor, o sărbătoare dedicată eroilor cunoscuți și necunoscuți, căzuți în luptă de-a lungul veacurilor pentru credință, libertate, dreptate, pentru apărarea și reîntregirea neamului. Este un moment de aducere aminte și recunoștință față de cei care și-au sacrificat viețile pentru aceste sfinte idealuri.

Cinstirea eroilor, o tradiție de aproape un secol, a fost stabilită încă din 1920, când s-a decretat ca Ziua Eroilor să fie sărbătorită concomitent cu Ziua Înălțării Domnului Iisus Hristos, această dată fiind recunoscută ca sărbătoare națională a poporului român.

Primăria Jebel își exprimă astfel profunda recunoștință pentru eroii neamului, subliniind importanța păstrării vii a memoriei lor: „Recunoștință de-a pururi eroilor neamului!” și „Hristos s-a înălțat!”

Aceste cuvinte reprezintă nu doar o aducere aminte a sacrificiului suprem al eroilor noștri, ci și un îndemn la reflectare și respect față de valorile pentru care au luptat. Sărbătoarea Înălțării Domnului și Ziua Eroilor ne oferă prilejul de a ne uni în credință și recunoștință, consolidând legăturile comunității în spiritul valorilor naționale și creștine.

Articolul precedentPrimăria Ghiroda celebrează “Ziua Eroilor” cu ocazia Zilei Înălțării
Articolul următorClubul Sportiv Nautic Banat Timișoara triumfă la Euro Cup Dragon Boat și Festivalul de Dragon Boat Belgrad 2024, obținând 15 medalii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.