Acasă Evenimente Florica Chiriță, sărbătorită la Gala Femeilor Remarcabile pentru contribuția sa excepțională la...

Florica Chiriță, sărbătorită la Gala Femeilor Remarcabile pentru contribuția sa excepțională la dezvoltarea afacerilor

97
0

 

 

Florica Chiriță, președinta Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș (CCIAT), a fost onorată în cadrul celei de-a patra ediții a Galei Femeilor Remarcabile, desfășurată pe 6 iunie la Palatul Parlamentului din București. Evenimentul, dedicat recunoașterii femeilor care au avut realizări remarcabile în diverse domenii, a adus un omagiu special doamnei Chiriță pentru realizările sale deosebite.

**Un lider în afaceri și inovație**

Cătălin Măruță, alături de Ilinca Vandici, a prezentat evenimentul și a adus laude impresionante pentru Florica Chiriță, subliniind impactul semnificativ al acesteia asupra mediului de afaceri din regiune. „Este președintele Camerei de Comerț Timiș, singura femeie președinte din țară, o forță în promovarea și dezvoltarea afacerilor în regiune. Sub conducerea domniei sale, Camera de Comerț Timiș a devenit un pol de inovare și excelență în afaceri. Pasiune, dedicare, a demonstrat că nu există limite atunci când vrei să atingi succesul”, a spus Măruță.

**Discursul inspirator al Floricăi Chiriță**

În discursul său plin de emoție, Florica Chiriță a reflectat asupra carierei sale și a recunoscut meritele colegelor sale remarcabile. „Mă bucur că în această seară strălucitoare și plină de emoție mă aflu aici, alături de doamnele care au reușit să exceleze și să inspire prin rezultatele lor, femei prețioase și strălucitoare precum diamantele. Cariera mea a început acum 34 de ani, lucrez la Camera de Comerț de 34 ani și, am reușit, în această perioadă, să aducem județul Timiș pe locul 2 la nivel național, din punct de vedere economic”, a spus Chiriță.

Ea a subliniat că succesul său nu este rezultatul unei puteri sau curaj specifice bărbaților, ci al creativității, viziunii și muncii asidue. „Nu știu dacă sunt o femeie puternică și curajoasă, trăsături mai degrabă specifice bărbaților, știu doar că sunt o femeie care prin creativitate, viziune și multă, multă muncă a reușit într-o lume a bărbaților. Mulțumesc pentru apreciere și felicitări pentru un eveniment de poveste, destinat femeilor remarcabile prin unicitate!”

**Recunoașterea excelenței**

Evenimentul a fost o recunoaștere a muncii și dedicării Floricăi Chiriță, precum și a impactului său asupra dezvoltării economice a județului Timiș. Seara a fost marcată de momente de apreciere și respect pentru realizările sale, subliniind rolul crucial pe care femeile îl au în diverse domenii și importanța lor în promovarea inovației și excelenței.

Florica Chiriță continuă să inspire și să conducă cu pasiune, rămânând un exemplu de leadership și determinare în mediul de afaceri din România.

Articolul precedentGabi Mureșan câștigă alegerile pentru primăria comunei Apold cu o majoritate covârșitoare
Articolul următorAlfred Simonis, noul președinte al CJ Timiș, felicită victoria fratelui său Gerald Simonis la primăria Moșnița Nouă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.