Acasă Evenimente Timișoara:”Panouri digitale în stațiile de transport în comun”

Timișoara:”Panouri digitale în stațiile de transport în comun”

129
0

 

Orașul nostru a făcut un pas important spre modernizare și eficiență în transportul public prin instalarea de panouri de afișaj noi și moderne în stațiile de transport în comun. Primele cinci panouri au fost deja montate și sunt complet funcționale, urmând ca în viitorul apropiat să fie instalate alte 47 de astfel de panouri.

#### Primele stații dotate cu panouri moderne

Noile panouri sunt amplasate în următoarele locații:
– **Piața 700 (Spitalul Militar)**
– **Piața Libertății (către 700)**
– **Traian Grozăvescu (Poșta Mare)**
– **Catedrală (stația de autobuz)**
– **Piața A. Mocioni (Sinaia – stația de tramvai)**

Aceste panouri sunt dotate cu tehnologie de ultimă generație, oferind informații în timp real despre sosirea următoarelor mijloace de transport. Astfel, călătorii pot afla exact când va ajunge autobuzul sau tramvaiul în stație, reducând astfel timpul de așteptare și incertitudinea.

#### Funcționalități suplimentare ale panourilor

Pe lângă informarea privind transportul public, panourile afișează și reclame sau informații de interes public, contribuind astfel la o experiență de călătorie mai plăcută și mai informativă pentru utilizatori.

Pentru cei care nu utilizează încă aplicația Tranzy, noile panouri sunt o alternativă excelentă pentru a fi la curent cu orarul mijloacelor de transport. Cu toate acestea, pentru o experiență completă și personalizată, se recomandă descărcarea aplicației Tranzy, accesibilă prin linkurile din primul comentariu al anunțului oficial.

#### Planuri de viitor

Implementarea acestor panouri face parte dintr-un proiect mai amplu de modernizare a infrastructurii de transport public din oraș. Până la finalizarea proiectului, încă 47 de stații vor beneficia de aceste panouri moderne, ceea ce va aduce un plus de confort și eficiență pentru toți utilizatorii transportului public.

Aceste inițiative demonstrează angajamentul autorităților locale de a îmbunătăți calitatea serviciilor de transport și de a adopta soluții tehnologice avansate în beneficiul cetățenilor.

Articolul precedentPeste 50 de artiști pe scena Timișoara Music Awards din Iulius Town: Moguai, DJs from Mars, Vanotek și mulți alții
Articolul următorGabi Mureșan câștigă alegerile pentru primăria comunei Apold cu o majoritate covârșitoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.