Acasă Economic Expoapa Anul Acesta se Ține în Orașul Brașov

Expoapa Anul Acesta se Ține în Orașul Brașov

183
0

 

Expoapa, evenimentul anual dedicat specialiștilor din domeniul apei, are loc anul acesta în orașul Brașov. Deschiderea expoziției a fost realizată de Ilie Vlaicu, președintele Asociației Române a Apei din România, care a subliniat importanța acestui eveniment pentru promovarea inovațiilor și soluțiilor durabile în gestionarea resurselor de apă.

Expoziția a atras participanți din întreaga țară, dar și din străinătate, oferind o platformă excelentă pentru schimbul de idei și bune practici în domeniu. În cadrul evenimentului, specialiștii au avut ocazia să discute despre provocările actuale și să exploreze cele mai noi tehnologii și strategii pentru managementul eficient al apei.

Un moment special al deschiderii a fost prezența Roxanei Mînzatu, recent aleasă europarlamentar la alegerile din 9 iunie. Participarea sa la Expoapa a evidențiat angajamentul său de a susține inițiativele legate de apă și de mediu la nivel european.

“Este o onoare să fiu prezentă la acest eveniment important. Gestionarea eficientă a resurselor de apă este esențială pentru dezvoltarea durabilă a României și a Europei,” a declarat Roxana Mînzatu.

Expoapa Brașov 2024 promite să fie un eveniment de referință, reunind profesioniști dedicați și oferind oportunități valoroase de networking și colaborare.

#Expoapa2024 #Brașov #AsociațiaRomânăaApei #RoxanaMînzatu

Articolul precedentAlfred Simonis, Președintele CJ Timiș, Ales prin Vot de Majoritatea Timișenilor, Va Colabora cu Alin Nica până în Octombrie
Articolul următorAlina Sperlea a Candidat la Funcția de Primar al Comunei Dumbrăvița și a Declarat Următoarele

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.