Acasă Evenimente Firma SC CONSTRUCTIM SA deținută de Lucian Perescu își bate joc de...

Firma SC CONSTRUCTIM SA deținută de Lucian Perescu își bate joc de banii statului român. Lucrări de mântuială la sediul CJ Timiș!

332
0

 

Lucrările de renovare a fațadei Palatului Administrativ din Timișoara, realizate de firma SC CONSTRUCTIM SA, deținută de Lucian Perescu, au stârnit nemulțumiri majore.

 

Acuzațiile vizează calitatea slabă a lucrărilor, considerate de mântuială, și modul în care Perescu gestionează contractele cu statul român.

Pavajele puse de firma CONSTRUCTIM aproape “dansează “ când treci prin fată Palatului Administrativ. Și nu treci cu tancul….doar cu picioarele.

În plus a gestionat foarte prost timpul de execuție a lucrărilor, punând viața în pericol a cetățenilor care treceau prin fața instituției, obligându-i pe oameni sa meargă printre mașini.

Perescu nu mai știe de bani, are mașini de sute de mii de euro…..din ce bani??? Din meseria pe care o are??? Da ce școală are “șmecherul “ ăsta???

Când terminăm cu combinațiile în România??

În trecut, firma a fost implicată și în alte proiecte controversate, cum ar fi instalarea de burlane la sediul CJ Timiș, pentru care a încasat sume considerabile. Și el executa lucrările cu “rinti-pinti”. Nu că avem ceva cu ei…..dar nu poți “băi” Perescule să pretinzi milioane de euro!??!

Situația actuală ridică întrebări serioase despre responsabilitatea și integritatea implicate în renovările finanțate din fonduri publice?????

Articolul precedentZmeii, Voinicii, Zânele, Prințesele şi tăticii lor pornesc în aventură, la Iulius Town, la Father and Son/Daughter Challenge. Bonus, în weekend: Miss & Mister Junior şi cel mai mare festival urban de health & fitness din România
Articolul următorFlavius Alin Roșu, Primarul Comunei Șag, Despre Problema Mirosului Neplăcut

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.