Acasă Evenimente Alina Sperlea, candidat PSD la primăria Dumbrăvița: Promovarea sportului și investiții în...

Alina Sperlea, candidat PSD la primăria Dumbrăvița: Promovarea sportului și investiții în infrastructura sportivă

155
0

 

 

Alina Sperlea, candidata Partidului Social Democrat (PSD) pentru primăria Dumbrăvița, și-a exprimat viziunea pentru dezvoltarea sportului local printr-o declarație recentă.

Fostă sportivă de performanță, Sperlea subliniază importanța sportului pentru sănătate și comunitate. Ea propune crearea unei baze sportive moderne pentru a susține numărul tot mai mare de copii implicați în activități sportive.

Fiind o fostă sportivă de performanță, pentru mine sportul înseamnă sănătate, iar de aici plecăm când ne propunem crearea unei baze sportive moderne, demnă de o localitate cum este Dumbrăvița”, a declarat Alina Sperlea.

Ea a evidențiat necesitatea de a investi în infrastructură sportivă, argumentând că bugetul local nu este suficient pentru o astfel de inițiativă. În schimb, Sperlea intenționează să acceseze surse de finanțare externe, în special prin Compania Națională de Investiții.

Tot mai mulți copii practică diferite sporturi și, pe lângă crearea unor noi secții în cadrul Clubului Sportiv Comunal, este nevoie de investiții serioase pentru o bază sportivă care să poată organiza activități dedicate tinerilor din comunitate”, a adăugat candidata.

Ea a subliniat că succesul altor localități din județul Timiș în realizarea unor proiecte similare poate servi drept model pentru Dumbrăvița.

Alina Sperlea și-a exprimat hotărârea de a depune proiectul pentru finanțare și de a continua eforturile pentru a dezvolta și promova sportul în Dumbrăvița.

Prin acest proiect, Sperlea speră să creeze un mediu propice dezvoltării tinerelor talente și să aducă un plus de valoare comunității prin sport.

Articolul precedentIbis Timișoara City Center a fost desemnat “Cel mai Popular Hotel de 3 Stele din România“
Articolul următorAcțiune de amploare a polițiștilor locali, pe linie de mediu, în zona Gara de Sud – Eternității, pentru depistarea celor care abandonează cantități mari de deșeuri – sancțiuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.