Acasă Evenimente Alfred Simonis, candidat la funcția de președinte al CJ Timiș, prezent la...

Alfred Simonis, candidat la funcția de președinte al CJ Timiș, prezent la “Festivalul Veverițelor” din Buziaș

258
0

 

 

Astăzi, 2 iunie, Alfred Simonis, candidatul Alianței PSD/PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Timiș, a participat la “Festivalul Veverițelor” din orașul Buziaș. Evenimentul a adus împreună locuitorii orașului și numeroși vizitatori pentru a celebra această sărbătoare locală într-un cadru festiv și plin de energie.

Simonis a fost însoțit de echipa PSD Buziaș, inclusiv de președintele organizației locale, Dan Redac. Prezența lor la festival a subliniat importanța comunității locale și a tradițiilor culturale pentru campania electorală a candidatului. În cadrul evenimentului, Alfred Simonis a avut ocazia de a interacționa direct cu cetățenii, ascultându-le preocupările și ideile pentru dezvoltarea județului Timiș.

“Festivalul Veverițelor este o dovadă a spiritului comunitar din Buziaș și sunt onorat să fiu aici alături de voi. Împreună putem construi un viitor mai bun pentru județul nostru,” a declarat Simonis.

Echipa PSD Buziaș și liderul său, Dan Redac, au fost activi în susținerea candidatului lor.

Prezența lor la festival a fost bine primită de participanți, care au apreciat oportunitatea de a discuta direct cu reprezentanții politici.

“Festivalul Veverițelor” a fost un succes, oferind participanților momente de relaxare și bucurie, în timp ce a permis și discutarea unor aspecte importante pentru viitorul județului. Prezența lui Alfred Simonis la eveniment reflectă angajamentul său de a fi alături de comunitățile locale și de a lucra pentru binele tuturor cetățenilor din Timiș.

Articolul precedentTimișoara a fost pe harta europeană la un eveniment “Dystonia Europe“
Articolul următorAccident pe bulevardul Liviu Rebreanu: motociclist rănit în urma unei coliziuni

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.