Acasă Evenimente Primarul Comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, Mândru de Reușita Sportivei Angela Cozma, Noua...

Primarul Comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, Mândru de Reușita Sportivei Angela Cozma, Noua Campioană Națională la Atletism

556
0

 

Într-o zi plină de emoție și mândrie, comuna Moravița are un nou motiv de sărbătoare. Angela Cozma, una dintre cele mai promițătoare atlete ale localității, a reușit să cucerească titlul de campioană națională la atletism în proba de 1500 de metri. Performanța sa excepțională a adus bucurie nu doar familiei și prietenilor săi, ci întregii comunități locale.

 

Primarul comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, și-a exprimat mândria și satisfacția pentru reușita sportivei. „Angela este un exemplu de dedicare și perseverență. Ne bucurăm enorm pentru succesul ei și suntem mândri că Moravița are o astfel de reprezentantă la nivel național. Victoria sa nu este doar o realizare personală, ci un motiv de mândrie pentru întreaga noastră comunitate,” a declarat primarul Brăzdău.

Antrenorul emerit din Timiș, profesorul Eugen Iovan se declară mulțumit de reușita sportivei Angela Cozma. Primarul Răzvan Brăzdău are deasemenea toată stima pentru un astfel de mentor.

Performanța Angelei Cozma nu a venit peste noapte. Tânăra atletă a muncit din greu ani de zile, participând la numeroase competiții și antrenamente intensive. Talentul său, combinat cu sprijinul comunității și al familiei, a dus-o pe culmile succesului, demonstrând că Moravița poate produce campioni de nivel național.

Angela a dedicat această victorie tuturor celor care au crezut în ea și au susținut-o necondiționat. „Această medalie este rezultatul eforturilor comune. Le mulțumesc antrenorilor mei, familiei mele și întregii comunități din Moravița pentru tot sprijinul acordat. Această realizare este pentru voi,” a spus emoționată campioana națională.

Reușita sportivei Angela Cozma reprezintă un moment de referință pentru comuna Moravița, inspirând tinerii să urmeze exemplul său de muncă asiduă și determinare. Autoritățile locale, în frunte cu primarul Răzvan Brăzdău, promit să susțină în continuare dezvoltarea sportului și a tinerelor talente din comună, sperând ca exemplul Angelei să fie urmat de cât mai mulți tineri .

 

Articolul precedentFlavius Alin Roșu, primarul comunei Șag: Veștile bune pentru Șag continuă!
Articolul următorCursul festiv la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Tibiscus

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.