Acasă Evenimente Cursul festiv la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Tibiscus

Cursul festiv la Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Tibiscus

127
0

Ieri 31 mai 2024, Facultatea de Psihologie din cadrul Universității Tibiscus a fost gazda unui eveniment special, marcând sfârșitul unui capitol important pentru studenții săi. Cursul festiv a reunit absolvenți, profesori și invitați într-o atmosferă plină de emoție și bucurie.

Ceremonia a debutat cu discursuri motivaționale ținute de către profesorii facultății, care au felicitat studenții pentru efortul și determinarea de care au dat dovadă pe parcursul anilor de studiu. De asemenea, au fost exprimate mulțumiri adresate familiilor și prietenilor care au oferit sprijin necondiționat în tot acest timp.

Momentul culminant al evenimentului a fost reprezentat de acordarea diplomelor, o etapă simbolică ce marchează trecerea de la viața de student la cea de profesionist. Absolvenții au fost felicitați individual, iar bucuria și mândria au fost vizibile pe chipurile lor.

Unul dintre absolvenți a declarat: „Acești ani petrecuți la Facultatea de Psihologie au fost plini de provocări și realizări. Am învățat nu doar din cărți, ci și din experiențele trăite alături de colegi și profesori. Suntem pregătiți să facem față provocărilor din domeniul nostru și să contribuim la bunăstarea comunității.”

Evenimentul s-a încheiat cu o recepție, unde participanții au avut ocazia să socializeze și să își împărtășească planurile de viitor. Atmosfera festivă și spiritul de colegialitate au dominat întreaga zi, lăsând amintiri de neuitat pentru toți cei prezenți.

Cursul festiv de ieri de la Facultatea de Psihologie a Universității Tibiscus a fost un adevărat succes, marcând începutul unei noi etape pline de oportunități și provocări pentru proaspeții absolvenți.

Articolul precedentPrimarul Comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, Mândru de Reușita Sportivei Angela Cozma, Noua Campioană Națională la Atletism
Articolul următorTimișoara a fost pe harta europeană la un eveniment “Dystonia Europe“

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.