Acasă Evenimente În comuna Bucovăț, constructorii se cred “Don Corleone” după ce vând câteva...

În comuna Bucovăț, constructorii se cred “Don Corleone” după ce vând câteva duplexuri, în plus mai vor să ajungă și consilieri locali

1024
0

 

În comuna Bucovăț, situația politică și administrativă devine din ce în ce mai tensionată pe măsură ce alegerile locale din 9 iunie se apropie.

Unii sau mai bine zis unul dintre constructorii locali și de casă care au avut succes în vânzarea de duplexuri, par să aspire acum la poziții de consilieri locali, comportându-se ca un adevărat “Don Corleone”. Inelul de  pe mână când se filmează face toți banii…….oare se si pupă de către primar acest inel……să fim ca și în “Nașul”, dacă tot avem filme în cap.

Unul dintre subiectele fierbinți ale acestei campanii este renovarea dispensarului din comuna Bucovăț.

Primarul Gheorghe Pop a alocat nu mai puțin de 200.000 de euro pentru acest proiect, însă banii nu au fost folosiți pentru construirea unui nou dispensar, ci pentru renovarea celui existent.

Aceste fonduri au fost plătite în tranșe constructorului Gerald Tepei, printr-o atribuire directă, ridicând semne de întrebare cu privire la transparența și corectitudinea procesului.

“Doamnelor și domnilor, acești oameni vă cer votul în 9 iunie,” este mesajul care răsună în comunitate, subliniind potențialul conflict de interese și comportamentul dubios al unora dintre candidați.

Despre acest individ Gerald vom mai discuta și în alte editoriale cât de cinstit este acest constructor.

“Gașca” primarului Gheorghe Pop, s-a îmbogățit într-un timp foarte scurt din “combinațiile” cu primăria, pe scurt  cu Statul Român.

Rămâne de văzut cum vor reacționa locuitorii din Bucovăț în fața acestei situații și ce impact vor avea aceste dezvăluiri asupra rezultatului alegerilor din 9 iunie.

Articolul precedentDebut de vară energic, la Iulius Town – competiții gratuite laser tag, expoziție de mașini și maraton de joacă și distracție de Ziua Copilului
Articolul următorClubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii organizează activități de Ziua Copilului

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.