Acasă Evenimente Flavius Alin Roșu, primarul comunei Șag: Veștile bune pentru Șag continuă!

Flavius Alin Roșu, primarul comunei Șag: Veștile bune pentru Șag continuă!

185
0

 

Flavius Alin Roșu, primarul comunei Șag, a anunțat vești excelente pentru comunitate: în doar un an, întreaga localitate va beneficia integral de rețelele de apă și canalizare.

A fost semnat contractul de execuție pentru proiectul „Extindere sistem de canalizare menajeră”. Lucrările vor începe efectiv săptămâna viitoare în zona Mănăstire și pe străzile din vatra veche, unde încă nu există o rețea de canalizare. Durata execuției este estimată la 12 luni.

Proiectul este finanțat din fonduri guvernamentale prin Programul Național „Anghel Saligny”. În acest context, primarul Flavius Alin Roșu a mulțumit președintelui Camerei Deputaților, Alfred Simonis, pentru sprijinul acordat acestui proiect major pentru comunitatea din Șag.

În plus, săptămâna viitoare va fi semnat și contractul de execuție pentru obiectivul „Extindere rețea de apă”. Astfel, lucrările celor două proiecte vor decurge în paralel. Valoarea cumulată a ambelor proiecte se ridică la aproximativ 25.000.000 lei.

Primarul Flavius Alin Roșu a subliniat că toți locuitorii din Șag au dreptul să beneficieze de serviciile publice existente în comună. „Nu lăsăm pe nimeni în urmă atunci când vine vorba de crearea unor condiții normale de trai,” a declarat acesta.

**#ContinuămÎmpreunăPentruȘAG**

Articolul precedentForumul Apelor Dunărene: Eveniment de referință în domeniul apei la Brașov
Articolul următorPrimarul Comunei Moravița, Răzvan Brăzdău, Mândru de Reușita Sportivei Angela Cozma, Noua Campioană Națională la Atletism

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.