Acasă Evenimente Concert special de Ziua Copilului în Piața Unirii: “Sunetul Muzicii” va cuceri...

Concert special de Ziua Copilului în Piața Unirii: “Sunetul Muzicii” va cuceri Timișoara

101
0

 

Cu ocazia împlinirii a 80 de ani de la înființarea Universității de Vest din Timișoara, Societatea de Transport Public Timișoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara și Opera Națională Română Timișoara, organizează un eveniment de neuitat pentru a sărbători Ziua Copilului.

**Pe 1 iunie, în Piața Unirii, la Tramvaiul Platformă, începând cu ora 12:00**, copiii și părinții sunt invitați să se bucure de un concert special intitulat “Sunetul Muzicii”. Acest eveniment remarcabil va fi animat de studenții Facultății de Muzică și Teatru, care vor oferi un spectacol plin de cântece fermecătoare și pline de viață.

Atmosfera va fi una de bucurie și magie, perfectă pentru a celebra copilăria și a crea amintiri de neuitat. Organizatorii promit o experiență muzicală captivantă, menită să aducă zâmbete și încântare pe fețele celor mici și mari deopotrivă.

“Sunetul Muzicii” este mai mult decât un simplu concert; este o invitație de a descoperi frumusețea muzicii într-un cadru unic, alături de cei dragi. Vă așteptăm cu drag să vizionați, să audiați și să fiți fermecați de acest spectacol deosebit.

Așadar, dragi părinți și copii, nu ratați această oportunitate de a sărbători Ziua Copilului într-un mod special! Veniți la Tramvaiul Platformă din Piața Unirii și lăsați-vă purtați de “Sunetul Muzicii”.

 

Articolul precedentClubul Sportiv Comunal Ghiroda și Giarmata Vii organizează activități de Ziua Copilului
Articolul următorForumul Apelor Dunărene: Eveniment de referință în domeniul apei la Brașov

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.