Acasă Evenimente Primarul Ilie Suciu Felicită Câștigătorii și Organizatorii Evenimentului “Pedalarea de Primăvară 2024”

Primarul Ilie Suciu Felicită Câștigătorii și Organizatorii Evenimentului “Pedalarea de Primăvară 2024”

104
0

 

 

Primarul comunei Lenauheim, Ilie Suciu, a transmis un mesaj de felicitare și mulțumiri cu ocazia evenimentului “Pedalarea de Primăvară 2024”, desfășurat recent în localitate.

„Felicitări tânărului Știrbu Darius din Lenauheim, care a câștigat bicicleta la tombola organizată cu ocazia Pedalării de primăvară 2024. Este un premiu binemeritat și sunt sigur că îl va folosi cu plăcere și responsabilitate,” a declarat primarul Ilie Suciu.

Primarul a avut cuvinte de laudă și pentru toți participanții la concursul de îndemânare pe bicicletă, subliniind importanța utilizării echipamentului de siguranță: „Mulțumesc și îi felicit cu această ocazie pe toți cei care au participat la concursul de îndemânare pe bicicletă. Toți au primit veste reflectorizante pe care îi rog să le poarte când folosesc bicicleta, pentru o mai bună vizibilitate.”

De asemenea, Ilie Suciu a adresat mulțumiri speciale voluntarilor care s-au implicat în organizarea evenimentului: „Mulțumesc și voluntarilor care s-au ocupat de organizare: Valerian Motoroaia, Cristina Roșca Străuț, Mihaela Motaroaia, Danile Roșca, Costel Teaca, Constantin Trișcau, Lavric Costel, Bogdan Ulita, Camelia Tudor, Patru Dan, Gheorghe Teodor Martin, Cristian Buhas, Morar Dan Florin, Neluțu Șișu, Negru Corina.”

Evenimentul “Pedalarea de Primăvară 2024” a fost un succes, reunind comunitatea în jurul unei activități sănătoase și recreative. Primarul Ilie Suciu încurajează continuarea acestui tip de evenimente, evidențiind importanța promovării unui stil de viață activ: #continuam sa #pedalam.

 

Articolul precedentPrimăria Comunei Parța Organizează Turneul Copiilor la Fotbal
Articolul următorSe deschide Banat Cycling Academy

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.