Acasă Evenimente Primăria Comunei Parța Organizează Turneul Copiilor la Fotbal

Primăria Comunei Parța Organizează Turneul Copiilor la Fotbal

254
0

 

 

Primăria Comunei Parța, în colaborare cu Clubul Sportiv FLACĂRA PARȚA și Asociația ARIPI PENTRU COPIII PARȚEI, organizează mult așteptatul Turneu al Copiilor la fotbal. Evenimentul se va desfășura duminică, 2 iunie 2024, începând cu ora 10:00, pe stadionul din Parța.

Acest turneu reprezintă o ocazie minunată pentru tinerii pasionați de fotbal să își demonstreze abilitățile și să se bucure de spiritul competiției. Primăria Comunei Parța și partenerii săi au depus eforturi considerabile pentru a organiza un eveniment memorabil, care să promoveze sportul și să încurajeze copiii să adopte un stil de viață sănătos și activ.

Clubul Sportiv FLACĂRA PARȚA, cu o tradiție îndelungată în susținerea sportului local, și Asociația ARIPI PENTRU COPIII PARȚEI, cunoscută pentru implicarea sa în diverse proiecte destinate tinerilor, s-au unit pentru a oferi o zi plină de distracție și fair-play. Evenimentul va include multiple meciuri de fotbal, activități recreative și surprize pentru participanți și spectatori.

Toți cei interesați sunt invitați să participe și să susțină micii fotbaliști în această competiție plină de energie și entuziasm. Turneul Copiilor la fotbal din Parța promite să fie nu doar o competiție sportivă, ci și un prilej de socializare și distracție pentru întreaga comunitate.

Vă așteptăm cu drag să petrecem împreună o zi de neuitat pe stadionul din Parța!

Articolul precedentHappy Kids Days, o petrecere de două zile pentru copii, în Iulius Town: tobogane, ateliere creative, întâlniri cu personajele favorite, discoteca copiilor și multe alte surprize
Articolul următorPrimarul Ilie Suciu Felicită Câștigătorii și Organizatorii Evenimentului “Pedalarea de Primăvară 2024”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.