Acasă Evenimente Cerșetori, consum de alcool, abandon de deșeuri și autovehicule parcate neregulamentar, constatate...

Cerșetori, consum de alcool, abandon de deșeuri și autovehicule parcate neregulamentar, constatate de polițiștii locali în zona Gării de Nord

128
0

 

Timișoara, 27 mai 2024 – Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranță și Ordine Publică, împreună cu cei de la Serviciul Patrulare și Control Spațiu Public și Protecția Mediului, au desfășurat o amplă acțiune în zona Gării de Nord din Timișoara și împrejurimi. Scopul acestei acțiuni a fost identificarea și sancționarea încălcărilor legilor privind ordinea și liniștea publică, precum și protecția mediului.

În cursul zilei de ieri, polițiștii locali au identificat șase persoane din categoria cerșetorilor și a oamenilor străzii. Aceste persoane au fost preluate și duse la centrul social de pe Strada Telegrafului, unde vor primi ajutorul necesar. Totodată, au fost aplicate colante pe patru autovehicule parcate neregulamentar și au fost verificate patru societăți comerciale pentru a asigura conformitatea documentației necesare desfășurării activității în condiții legale.

În urma acțiunii, au fost aplicate 13 sancțiuni contravenționale pentru diverse infracțiuni, inclusiv consumul de alcool pe domeniul public, documente de identitate expirate și abandonul de deșeuri pe domeniul public. De asemenea, au fost identificate 10 nereguli, care au fost transmise către direcțiile competente pentru a lua măsurile necesare remedierii acestora.

Astfel de acțiuni cu efective mărite sunt organizate periodic pentru a asigura un climat de liniște și siguranță cetățenilor orașului. Polițiștii locali continuă să supravegheze și să intervină prompt în zonele problematice, contribuind la îmbunătățirea calității vieții în Timișoara.

Articolul precedentTimișoara își poate continua drumul dezvoltării doar cu Nicolae Robu
Articolul următorHappy Kids Days, o petrecere de două zile pentru copii, în Iulius Town: tobogane, ateliere creative, întâlniri cu personajele favorite, discoteca copiilor și multe alte surprize

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.