Acasă Evenimente Fluxul Deșeurilor în comuna Moșnița Nouă intră pe un “drum European”

Fluxul Deșeurilor în comuna Moșnița Nouă intră pe un “drum European”

153
0

 

 

Primăria comunei Moșnița Nouă anunță continuarea lucrărilor pentru investiția finanțată prin PNRR – Componenta Managementul Deșeurilor pentru Centrele de Colectare cu Aport Voluntar (CAV-uri).

În cadrul acestui proiect, se efectuează lucrări de terasamente, stabilizarea solului și aplicarea stratului de piatră, pregătind astfel platforma pentru asfaltare. Aceasta este o etapă esențială pentru asigurarea unei infrastructuri solide și durabile.

### Detalii financiare ale proiectului:
– **Valoarea finanțării:** 4.558.786,52 lei (TVA inclus)
– **Valoarea contractului de execuție:** 2.378.011,05 lei (TVA inclus)

### Locația:
Proiectul se desfășoară în Moșnița Veche, fiind o inițiativă importantă pentru îmbunătățirea managementului deșeurilor în comună.

### Implicarea comunității:
Primăria își exprimă gratitudinea față de locuitorii din Moșnița Veche, Urseni, Albina și Rudicica pentru sprijinul și înțelegerea oferite pe parcursul desfășurării lucrărilor.

Această investiție reprezintă un pas important către un mediu mai curat și mai bine gestionat în Moșnița Nouă. Continuăm să informăm comunitatea cu privire la evoluția proiectului și ne angajăm să finalizăm lucrările în cel mai scurt timp posibil.

 

Articolul precedentEști pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara
Articolul următorObezitatea, problemă de sănătate publică: Situația în județul Timiș și perspective naționale

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.