Acasă Evenimente Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii...

Ești pregătit să te înscrii pentru a urma un program de studii universitare, dar nu știi care dintre acestea ți se potrivește? Accesează platforma YTM.ro, oferită gratuit de Universitatea de Vest din Timișoara

120
0

 

 

Ești în fața unei decizii importante în viața ta și nu știi exact ce drum să alegi? Universitatea de Vest din Timișoara vine în întâmpinarea nevoilor tale cu platforma YTM.ro, un instrument esențial pentru orientarea vocațională și educațională, accesibil gratuit pentru toți elevii din țară.

**Descoperă-ți pasiunile și abilitățile cu YTM.ro**

Platforma YTM este special concepută pentru a te ajuta să-ți analizezi interesele, abilitățile și aptitudinile prin teste psiho-vocaționale specifice. În urma completării acestor teste, vei primi rapoarte personalizate care te vor ghida spre programele de studii universitare din Timișoara ce se potrivesc cel mai bine profilului tău.

**Servicii de consiliere individuală**

Dacă ai nevoie de clarificări suplimentare sau de ajutor pentru a înțelege mai bine rezultatele testelor, poți programa o sesiune de consiliere individuală. Aceste sesiuni, desfășurate online și având o durată de aproximativ 50 de minute, sunt oferite de consilierii din cadrul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din UVT. Completează acest formular pentru a te înscrie și a beneficia de o consiliere personalizată.

**Webinarul „Alegerea programului de studii potrivit”**

Pe 10 iulie, la ora 15:00, UVT organizează un webinar online intitulat „Alegerea programului de studii potrivit”. Acesta va fi susținut de reprezentanții Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din UVT și îți va oferi informații esențiale despre cum să-ți alegi programul de studii universitare potrivit. Înscrierea se realizează prin completarea acestui formular.

**Procesul de admitere la UVT – simplu și accesibil**

Universitatea de Vest din Timișoara îți pune la dispoziție și o platformă online pentru procesul de admitere – admitereonline.uvt.ro. Aici vei găsi toate informațiile necesare despre procesul de înscriere, ofertele educaționale și pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a deveni student UVT.

Până în prima parte a lunii iulie 2024, poți completa informațiile și încărca documentele necesare pe platforma de înscriere. Documentele originale vor fi prezentate ulterior la centrele de admitere UVT pentru certificarea acestora.

**Oportunitățile oferite de UVT**

UVT îți oferă 82 de programe de studii universitare de licență și 102 programe de studii universitare de masterat, acoperind 35 de domenii de studii. Astfel, ai la dispoziție o gamă variată de opțiuni care îți pot transforma pasiunile în cariere de succes.

Nu mai sta pe gânduri! Vizitează YTM.ro și descoperă ce program de studii ți se potrivește cel mai bine. Cu sprijinul UVT, viitorul tău educațional și profesional va deveni mai clar și mai accesibil.

Articolul precedentPremiul I la faza națională la Olimpiada de Dezbateri Juniori – adus la Timișoara de Colegiul Național Bănățean
Articolul următorFluxul Deșeurilor în comuna Moșnița Nouă intră pe un “drum European”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.