Acasă Evenimente Ziua Internațională a Copilului sărbătorită cu fast la Pădureni

Ziua Internațională a Copilului sărbătorită cu fast la Pădureni

151
0

Pădureni, 1 iunie – Primăria comunei Pădureni are plăcerea de a anunța un eveniment deosebit, dedicat tuturor copiilor din comunitate, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului. Dragi copii, părinți, bunici și toți cei ce doresc să participe, sunteți invitați să luați parte la o sărbătoare plină de bucurie și surprize.

Activități pentru toate vârstele

Începând cu ora 10:00, Casa Națională Pădureni va fi gazda unei serii de activități și spectacole menite să aducă zâmbetul pe buzele tuturor copiilor. Evenimentul promite să fie o adevărată sărbătoare a copilăriei, unde cei mici vor fi răsfățați, iubiți și alintați, așa cum merită în această zi specială.

Intrarea liberă și activități gratuite

Toate activitățile, inclusiv accesul la spectacolele de teatru, vor fi gratuite pentru toți participanții. Astfel, Primăria comunei Pădureni dorește să asigure accesul liber la cultură și divertisment pentru toți copiii din comunitate și nu numai.

Surprize și distracție pe cinste

Pe lângă spectacolele de teatru, copiii și însoțitorii lor vor avea parte de numeroase alte surprize pregătite cu grijă. De la ateliere creative, jocuri și concursuri, până la momente artistice și interactive, toate sunt gândite pentru a oferi o zi de neuitat pentru toți cei prezenți.

Invitație deschisă

Primăria comunei Pădureni îi invită pe toți copiii, împreună cu părinții, bunicii, mătușile și unchii, să se alăture acestui eveniment festiv și să sărbătorească împreună Ziua Internațională a Copilului. Este o ocazie perfectă pentru comunitate de a se reuni și de a celebra bucuria și inocența copilăriei.

Concluzie

Nu ratați această zi specială! Vă așteptăm cu drag sâmbătă, 1 iunie, începând cu ora 10:00, la Casa Națională Pădureni, pentru a petrece împreună o zi plină de zâmbete, jocuri și surprize. Haideți să creăm împreună amintiri de neuitat pentru toți copiii noștri!

Articolul precedentReligia și Tradiția: Fațete Inseparabile ale Sufletului Românesc la Giroc
Articolul următorUN SPECTACOL DE ZILE MARI A AVUT LOC LA TIMIȘOARA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.