Acasă Evenimente Performanțe remarcabile pentru ACS Floreta Timișoara la Campionatul Național de Scrimă, categoria...

Performanțe remarcabile pentru ACS Floreta Timișoara la Campionatul Național de Scrimă, categoria floretă, seniori

137
0

 

**Timișoara, 20 mai 2024** — În acest weekend, capitala României a găzduit Campionatul Național de Scrimă, categoria seniori, un eveniment prestigios la care au participat cei mai talentați scrimeri din țară. Printre participanți s-au numărat și sportivii clubului ACS Floreta Timișoara, deși niciunul dintre aceștia nu se încadrează în categoria de vârstă a seniorilor.

Clubul a fost reprezentat cu mândrie de Darius Malekshahian (17 ani), Alan Fey (14 ani) și Filip Efros (13 ani). Sâmbătă, 18 mai, a avut loc proba de floretă individual, unde Darius Malekshahian a reușit să se claseze pe locul III, câștigând astfel prima medalie de bronz la categoria seniori pentru clubul ACS Floreta Timișoara. Această realizare este cu atât mai impresionantă cu cât Darius a devenit primul sportiv născut și crescut în Timișoara care reușește să câștige o medalie la Naționalele de scrimă, seniori, masculin, în ultimii 30 de ani.

Această performanță remarcabilă subliniază talentul său extraordinar și dedicarea de neclintit atât a sa, cât și a antrenorilor săi, Iulian Teacă și Moisuc Teofil. Fey Alan, la doar 14 ani, s-a clasat pe locul 15, o poziție respectabilă ce reflectă dedicarea și efortul său. Efros Filip, cel mai tânăr dintre ei, la 13 ani, a ocupat locul 30, arătând un progres considerabil și promisiunea unui viitor strălucit în scrima națională și internațională.

Duminică, 19 mai, s-au disputat probele pe echipe, unde echipa ACS Floreta Timișoara a obținut locul 5, fiind la un pas de podium. Acest rezultat demonstrează încă o dată potențialul ridicat al acestor tineri sportivi în acest sport de elită.

 

Articolul precedentAdmitere Online la Universitatea de Vest din Timișoara: Un Nou Pas spre Viitor
Articolul următorAtenție cui oferiți bani! Încă o persoană depistată de polițiștii locali practicând cerșetoria prin solicitarea de bani în numele unei asociații

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.